marți, 7 iulie 2009

Calamari a la Romana

Simplu si gustos!
- rondele de calamari
- 1 ou batut
- faina
- sare
- apa
- lamaie, optional

Se face o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite, se dau calamarii prin ea si se prajesc in ulei incins. Se scot pe foaie absorbanta si se aduc la masa cu o jumatate de lamaie, pentru cei care doresc sa serveasca cu lamaie stoarsa .

3 comentarii:

Oana spunea...

imi plac calamarii pane insa nu am mancat decat la restaurant...o sa incerc si acasa.

Seychelles spunea...

De la un restaurant din Spania unde am lucrat o vreme am luat si eu reteta. Sunt foarte buni si de fapt e ceva foarte foarte simplu. Depinde si de calitatea calamarilor desigur, in Spania se faceau cu calamari proaspeti, nu congelati, dar asta e, nu avem posibilitatea sa ii gatim direct din mare. Oricum, incearca cu incredere !

Ruxi spunea...

Super idee!Thanks!Ia sa dau si eu o raita pe la supermarket dupa niste calamari.Si eu am incercat numai la restaurant...stiu ca mi-au placut cel mai mult serviti cu garnitura de spanac.