marți, 19 mai 2009

Brioşe cu afine, visine, cirese sau mure 1

- 1 cană şi jumătate făină
- 3/4 cană zahăr
- 1/2 linguriţă sare
- 2 linguriţe praf de copt
- 1/3 cană ulei
- 1 ou
- 1/3 cană lapte
- 1 cană afine proaspete
Pentru topping:
- 1/2 cană zahăr
- 1/3 cană făină
- 1/4 cană unt, cubuleţe
- 1 linguriţă şi jumătate scorţişoară

Combinaţi făina, zahărul, sarea şi praful de copt. Într-un vas amestecaţi uleiul, oul şi laptele, apoi amestecaţi cu ingredientele uscate. Adăugaţi afinele. Turnaţi în formele de brioşe unse cu unt sau cu hârtie de copt, şi presăraţi toppingul.
Topping: Se amestecă toate ingredientele cu furculiţa.
Se coc 20 - 25 minutes în cuptorul preâncălzit.
Sursa: http://allrecipes.com/Recipe/To-Die-For-Blueberry-Muffins/Detail.aspx

Niciun comentariu: