miercuri, 7 ianuarie 2009

Salată mexicană în sos alb

O salată lejeră excelentă !
Avem nevoie de:
- 1 pungă legume mexicane;
- 1 ou şi ulei pentru maioneză;
- 1 iaurt mic sau smântână;
- condimente: vegeta, piper

(opţional, fâşii subţiri de şuncă sau de piept de pui fiert)

Fierbem legumele în apă cu sare şi le lăsăm să se răcească.

Se face o maioneză cât să cuprindă legumele, se subţiază cu iaurt sau smântână în cantităţi după gust şi se condimentează.
Se încorporează legumele mexicane în sosul rezultat şi se amestecă bine.

2 comentarii:

clauditza spunea...

aceasta reteta delicosa e mult mai buna daca se serveste cu paine prajita sau cubuletze de paine prajita adaugate


yaaammmyyyyy totul e delicios pe aici

Seychelles spunea...

Merci.
Într-adevăr sună logic ce spui, cu siguranţă o să probez cu pâine prăjită !