miercuri, 7 ianuarie 2009

Chiftele

Ingrediente
- 500 gr. carne tocată;
- 1 ou;
- 2 felii de pâine înmuiate în apă, stoarse bine, îndepărtată coaja şi mărunţite;
- 1 cartof mediu fiert şi dat pe răzătoare sau crud dar atunci se stoarce după ce e dat pe răzătoare;
- 2 căţei usturoi pisaţi;
- condimente după gust (eu pun vegeta, piper, boia, pătrunjel şi condiment pentru chiftele de la Delikat).

Se amestecă toate ingredientele, se formează biluţe care se aplatizează puţin şi se prăjesc în baie de ulei. Foarte bune !

P.S.: Dupa preferinta se pot condimenta cu marar in loc de patrunjel, si de asemenea sunt bune tavalite prin susan inainte de prajire.

Un comentariu:

anna spunea...

puneti si 1/2 morcov ras pe razatoarea mica si vor iesi mult mai gustoase !!